Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Olivbröd

Gjord med Lindahls Grekisk yoghurt.

Vote

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 2 stycken 1,5 liters bakformar

Räcker till...

2 stycken 1,5 liters bakformar

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 5 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl sirap
  • 9 dl rågsikt
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 dl kärnfria oliver
  • 1 dl fetaost, fintärnad
  1. Blanda noga mjöl, bikarbonat och bakpulver.

  2. Rör ihop alla ingredienser förutom oliverna och arbeta till en slät deg.

  3. Tlllsätt oliver och blanda utan att att oliverna mosas.

  4. Dela upp degen i två smorda format.

  5. Grädda vid 175 grader i c:a 45 minuter