Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Olivbröd
Gjord med Lindahls Grekisk yoghurt.
Fri från
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till 2 stycken 1,5 liters bakformar
Räcker till...
2 stycken 1,5 liters bakformar
Recepttyp
Matbröd
Näringsvärde
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Ingredienser
Så gör du
- 5 dl Lindahls Yoghurt
- 1 dl sirap
- 9 dl rågsikt
- 1 tsk bakpulver
- 2 tsk bikarbonat
- 2 dl kärnfria oliver
- 1 dl fetaost, fintärnad
Blanda noga mjöl, bikarbonat och bakpulver.
Rör ihop alla ingredienser förutom oliverna och arbeta till en slät deg.
Tlllsätt oliver och blanda utan att att oliverna mosas.
Dela upp degen i två smorda format.
Grädda vid 175 grader i c:a 45 minuter