Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Kanelbrownies

Milda http://www.milda.se

Vote
(4)

Räcker till ca 30 st

Räcker till...

ca 30 st

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 200 g Milda mat och bakmargarin
  • 200 g mörk choklad
  • 4 ägg
  • 3 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk Kockens / Knorr kanel, malen
  • 50 g valnötter
  • 1. Sätt ugnen på 200°C. Smält matfettet i en kastrull. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i matfettet på svag värme.

    2. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Rör ner mjölblandningen i äggsmetenoch sist chokladen.

    3. Klä en liten långpanna 20x30 cm med bakplåtspapper. Häll smeten i långpannan. Fördela nötterna i ett jämnt mönster över smeten.

    4. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 20 minuter. Kakan ska fortfarande vara lite lös.

    5. Låt kakan svalna och bli rumstempererad. Skär kakan i rutor.