Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Muffins med solrosfrön

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote

Räcker till 6-8 st

Räcker till...

6-8 st

Kategorier
Recepttyp Muffins

Ingredienser

Så gör du

  • 2½ dl Lindahls Yoghurt
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 dl durumvetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • grovmalen svartpeppar
  • 2 ägg
  • 1 dl oliv- eller rapsolja
  • 1 dl riven ost
  • 1/2 dl torkad, friterad lök
  • 1/2 dl solrosfrön
  1. Blanda alla torra ingredienserna i en skål.

  2. Vispa äggen pösiga.

  3. Tillsätt Lindahls yoghurt och olja.

  4. Rör ner de blandade torra indigrienserna i smeten.

  5. Skeda upp i muffinsformar.

  6. Grädda på 200 grader i ca. 20 min.