Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Muffins med solrosfrön
Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt
Räcker till 6-8 st
Räcker till...
6-8 st
Recepttyp
Muffins
Ingredienser
Så gör du
- 2½ dl Lindahls Yoghurt
- 3 dl vetemjöl
- 3 dl durumvetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1/2 tsk salt
- grovmalen svartpeppar
- 2 ägg
- 1 dl oliv- eller rapsolja
- 1 dl riven ost
- 1/2 dl torkad, friterad lök
- 1/2 dl solrosfrön
Blanda alla torra ingredienserna i en skål.
Vispa äggen pösiga.
Tillsätt Lindahls yoghurt och olja.
Rör ner de blandade torra indigrienserna i smeten.
Skeda upp i muffinsformar.
Grädda på 200 grader i ca. 20 min.