Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Saffransglass

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote
(2)

Räcker till 6 portioner

Räcker till...

6 portioner

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 4 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 påse saffran
  • 4 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1 dl vispgrädde
  • 50 g skalad och hackad mandel
  1. Blanda saffran med lite av Lindahls yoghurt, värm försiktigt och låt svalna igen.

  2. Vispa äggulor och socker med elvisp i 5 minuter.

  3. Blanda äggsmeten med saffransyoghurt, resten av yoghurten och mandeln. Rör ner den vispade grädden till slut.

  4. Ställ in i frysen i minst 5 timmar.