Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(1)

Bavaroise på yoghurt

Serveringstips: garnera med 1 msk blåbär eller annan frukt eller bär.

Gjord med Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote
(1)

Räcker till 6 portioner

Räcker till...

6 portioner

Kategorier
Recepttyp Desserter

Ingredienser

Så gör du

  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • 1/2 vaniljstång
  • 2 gelatinblad
  • 2 äggulor
  • 3/4 dl strösocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 6 tsk lemon curd
  1. Blanda vanilj och Lindahls yoghurt i en kastrull.
    Vispa äggulor och socker.

  2. Lös gelatinbladen i kallt vatten.

  3. Blanda äggsmeten och Lindahls yoghurt till en krämig sås, koka ej!

  4. Blanda i gelatinet, låt svalna.

  5. Vispa grädden hårt och blanda i smeten.

  6. Lägg 1 tsk lemon curd i en portionskopp eller 6 tsk i en form.

  7. Häll på yoghurtblandningen, ställ kallt 2 timmar.