Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Choklad- och kaffekonfekt

Vote

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till

Räcker till...

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 250 g Odense mandelmassa Lyx
  • 4 msk starkt kaffe
  • 10 g kakao (1/4 dl)
Dekoration
  • Odense Vit choklad &kakao eller Odense Vit choklad
  1. 1. Riv Odense Mandelmassa och blanda med kaffe och kakao till en massa.2. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

    Dekoration 1
    Doppa kulorna i smält Odense Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen), rulla dem i kakao och låt dem stelna.

    Dekoration 2
    Doppa kulorna i smält Odense Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen). Lägg var kula på en bit bakplåtspapper (ca 10x10 cm) och kläm ihop runt kulan så den får formen av en stjärna.

  2. Låt dem stelna i 30-50 min i kylen. Ta av pappret innan servering.