Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(1)

Chokladbräck med hallon och tranbär

Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda bär och apelsinsskal, som är superenkla att slänga ihop.

Vote
(1)

Räcker till 15-20 st bitar

Räcker till...

15-20 st bitar

Ingredienser

Så gör du

  • 1,5 dl Dr. Oetker Natural Raspberry
  • 1,5 dl Dr. Oetker Natural Strawberry och lite extra till dekoration
  • 1 dl torkade tranbär
  • 1 st apelsin rivet skal
  • 300 g vit choklad
  1. Blanda jordgubbarna och hallonen med tranbär och apelsinskal i en bunke. 

  2. Hacka chokladen och smält eller temperera den. Vänd ner chokladen i bunken med bär och rör om tills allt är blandat.

  3. Sprid ut blandningen på en plåt klädd med bakplåtspapper. 

  4. Dekorera med lite extra jordgubbar och eventuellt apelsinskal. 

  5. Låt stelna i rumstemperatur. Bryt bräcket i bitar.