Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Havrekaka med choklad
Havrekaka med choklad utan mjölk, ägg och gluten
Fri från
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Mjölk & laktosfritt
Mjölk & laktosfritt
Glutenfritt
Glutenfritt
Räcker till 15-30 st
Räcker till...
15-30 st
Recepttyp
Småkakor
Havrekakor
Tema
Snabbt och lätt
Ingredienser
Så gör du
- 1 dl smält kokosolja
- 3 dl glutenfria havregryn
- 1 dl glutenfritt havremjöl går att mixa havregryn i mixern
- 1/2 dl majsmjöl
- 1/2 dl potatismjöl
- 1 1/2 tsk bakpulver
- 1 dl rårörsocker
- 3 msk vatten
- 60 gram mörkchoklad tänk på att välja en utan mjölk, ägg och gluten
Smält kokosoljan i en kastrull.
Hacka den mörka chokladen.
Blanda alla mjölsorterna, sockret och chokladen.
Ha i kokosoljan och vattnet och blanda ordentligt.
Klicka ut smeten på en plåt 15-30st beroende på vilken storlek man vill ha
Grädda mitt i ugnen i 175grader i 10-15 min beroende på hur stora de är.
Fler ägg, mjölk och glutenfria recept finns på www.vranvg.blogg.se