Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Daimglasstårta

Ett superenkelt recept på en helt fantastiskt god daimglasstårta

Madame Edith

Vote
(4)

Fri från

Glutenfritt

Glutenfritt

Räcker till 1 st daimglasstårta

Räcker till...

1 st daimglasstårta

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 2 st dubbeldaim
  • 4 st äggulor
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 st marängbotten Använd köpt marängbotten
  1. Krossa daimen medelgrovt.

  2. Vispa äggulor och strösocker fluffigt.

  3. Vispa i en annan bunke upp vispgrädden ganska hårt.

  4. Blanda samman hälften av daimhacket, äggsmeten och vispgrädden.

  5. Lägg den färdiga marängbotten i en springform

  6. Häll smeten över marängbotten.

    Strö över resten av daimkrosset.

    Låt stelna i frysen i minst 4 timmar.