Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Vaniljkräm med marinerade hallon

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Kategorier
Recepttyp Desserter

Ingredienser

Så gör du

  • 4 dl frysta hallon 250 gr
  • 1 msk mörk muscovado-socker
  • 1 msk balsamvinäger
  • 2 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl vaniljvisp
  • 1 msk vaniljsocker
  1. Blanda mucovado-socker med balsamvinäger.

  2. Marinera hallonen i denna blandning i minst två timmar.

  3. Vispa Vaniljvispet till skum.

  4. Rör ihop vispet med vaniljsocker och yoghurt.

  5. Fyll krämen i 4 höga glas och fördela hallonen ovanpå krämen.