Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(9)

Glutenfria chokladcookies

Recept på småkaka för chokladälskaren! Busenkel att göra och försvinnande goda!

baka.se

Vote
(9)

Räcker till ca 20 st

Räcker till...

ca 20 st

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 100 g rumstempererat smör
  • 1 dl brunt socker
  • 0,5 dl socker
  • 1 st ägg
  • 0,5 tsk bikarbonat
  • 2,5 dl glutenfritt mjöl tex Finax glutenfria mjölmix
  • 1 dl kakao
  • mörk choklad av lite bättre kvalitet
  • Börja med att sätta ugnen på 180 grader, under och övervärme. Vispa ihop socker och smör. Ta i ägget och vispa igen. Tillsätt alla torra ingredienser och blanda en sista gång. Du kan välja att ta i stora chokladbitar eller lägga dem på toppen efter du har skopat ut degen. Ta en sked och klicka ut ca. 1-2 msk stora klumpar med deg på en bakplåt. Sätt in i ugnen och grädda i ca. 10 minuter. Ta ut och låt svalna. FÄRDIG!