Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Kokosbiskvier

Lätta att göra och goda.

malin

Vote
(2)

Räcker till 20 st kokosbiskvier

Räcker till...

20 st kokosbiskvier

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 200 gram mandelmassa, grovt riven
  • 1 dl strösocker
  • 1 st äggvita
  • ½ dl riven kokos
  • finrivet skal av en halv citron
  • 3 msk vetemjöl
  1. Riv mandelmassan. Blanda alla ingredienser till en jämn deg. Lägg ut 20 klickar på en bakpappersklädd plåt (för hand eller med sked). Mjöla fingertopparna och forma till toppar. 

  2. Grädda mitt i ugnen i 175° ca 10-15 minuter.

  3. Eventuellt kan man doppa dem i smält choklad efter gräddning.