Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Halloween

Dags att planera Halloween? Då har du kommit helt rätt.  Hos oss hittar du halloweenpynt och mängder av rekvisita som passar när det är dags att spöka. Oavsett om du vill gå all-in med halloween makeup eller nöjer dig med enkla pumpalyktor så har Baka.se något för dig. Vi tipsar också om goda och läskiga recept som passar till Halloweenpartyt. Vad sägs om spökkakor, pumpatryfflar eller kanske en seg spindelkladdkaka?

Halloween

Att fira Halloween är något som blir mer populärt för varje år. Att pynta och dekorera hus och trädgård är ett populärt inslag likväl som att klä ut sig till spöken, häxor eller något annat ännu läskigare. I vår webshop hittar du mängder av halloweenballonger, låtsasspindlar med spindelnät, döskallar och fladdermöss. Vi har Halloween outfits och maskeradtillbehör både för vuxna och barn - häxhattar, halloweensmink och låtsasblod är bara några exempel. 

Halloween har också blivit en stor bakhögtid med åren, och här har vi samlat recept på kakor, tårtor och godis för dig som vill ha något snabbt och enkelt eller som vill baka något mer utmanande. Med våra bakformar, tårdekorationer och halloweenströssel är det enkelt att lyckas med Halloweenförberedelserna.